Români, condamnaţi la 20 de ani de închisoare în Londra

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Patru români care conduceau o reţea de bordeluri în Londra au fost condamnaţi la 20 de ani de închisoare.

Trei bărbaţi şi o femeie cu cetăţenie română care conduceau o reţea de bordeluri din Londra au fost condamnaţi vineri la sentinţe privative de libertate care cumulează 20 de ani, relatează getwestlondon.co.uk.

Trei bărbaţi şi o femeie au fost condamnaţi şi încarceraţi vineri pentru că plasau femei pe care le traficau din România în Marea Britanie într-una dintr-o serie de proprietăţi pe care le controlau şi unde acestea se prostituau.

Membrii bandei, care au fost găsiţi vinovaţi miercuri de tribunalul competent din Wood Green, controlau proprietăţi în Ealing, Park Royal, Stanmore, Golders Green, Colindale, Barnet, Hendon şi Watford. Douăsprezece femei au depus mărturie în timpul procesului şi au declarat că plăteau mare parte din banii câştigaţi celor patru români pentru privilegiul de a lucra în bordelurile lor. Banii făcuţi din prostituţie ar fi fost trimişi liderului reţelei din România, care în prezent este judecat separat de autorităţile române, notează getwestlondon.co.uk.

Înregistrările financiare arată că au fost efectuate transferuri de peste 500.000 de lire sterline în legătură cu această reţea infracţională, potrivit acuzării. După un proces care a durat opt săptămâni, acuzaţii au fost găsiţi cu toţii vinovaţi de conspiraţie pentru a controla o reţea de prostituţie pentru a obţine profit şi de conspiraţie pentru a transfera proprietăţi ilegale.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel