Româncă stabilită în Franța, poveste incredibilă. I s-a zis: Sper să mori de cancer

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Raluca are doi copii, trăiește în Franța și a reușit să învingă cancerul.

Raluca și-a petrecut bună parte a copilăriei la locul de muncă al mamei sale - secția de oncologie a spitalului din Alexandria. În timpul facultății, ea l-a cunoscut, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, pe cel care avea să-i devină soț. El este român, plecat în Franța de foarte mic. Raluca a plecat în Franța. În 2007 s-au căsătorit și au făcut tratamente pentru că nu rămânea însărcinată. În 2009 a dat naștere primului copil, după o sarcină cu mari dificultăți.

După prima noapte cu copilul acasă, soțul ei începe să devină gelos pe copil și să se îndepărteze. Raluca a intrat în depresie și s-a îngrășat 28 de kilograme. După ce-a revenit la silueta de dinainte, relația cu soțul ei s-a îmbunătățit și a rămas din nou însărcinată. La auzul acestei vești, soacra și soțul i-au cerut să renunțe la copil, însă Raluca refuză și-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Diagnostic crunt

Necazurile cu soțul ei nu s-au oprit aici și, pe lângă acestea, Raluca a fost diagnosticată în 2012 cu cancer colonorectal. Nici măcar diagnosticul nu îi apropie, soțul îi spune: „Sper să mori de cancer."

După o perioadă extrem de dificilă, Raluca a reușit să învingă cancerul și acum crede că este destinul ei să ajute și alți oameni să lupte această boală cruntă, la fel cum a făcut și mama ei.

Întreaga poveste de viață a Ralucăi, desprinsă parcă din filme, și felul în care a reușit să treacă peste greutățile de neimaginat, telespectatorii le vor putea afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste", moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel