Româncă sosită din Germania, prinsă că a părăsit carantina după ce a provocat un accident

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un accident rutier a avut loc în localitatea Livezile, pe DN 17, în județul Bistrița, fiind vorba de un impact între un autobuz și un autoturism. Șoferița autoturismului se afla în carantină, astfel că s-a ales și cu o amendă suplimentară.

Un apel la 112 anunța miercuri, în jurul orei 14.00, un accident rutier, care nu s-a soldat cu victime încarcerate. Totul s-ar fi produs după ce  autoturismul ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat într-un autobuz.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost victime, dar polițiștii au avut parte de o surpriză, căci șoferița autoturismului trebuia să fie în carantină.

”La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate un autobuz și un autoturism, soldat cu pagube materiale și semnalat prin 112.

 

Șoferița de 27 de ani tocmai se întorsese din Germania

 

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 17, în Livezile, iar la fața locului, polițiștii au constatat faptul că față de conducătoarea autoturismului, o tânără de 27 de ani, recent întoarsă din Germania, a fost dispusă măsura carantinei la domiciliu.

Întrucât a încălcat restricțiile impuse, polițiștii au sancționat-o contravențional” au transmis reprezentanții IPJ Bistrița.

Astfel, în urma verificărilor, s-a constatat că femeia trebuia să se afle în carantină la domiciliu. Aceasta tocmai se întorsese din străinătate.

Întrucât a încălcat restricțiile, aceasta a fost sancționată, cuantumul sancțiunii fiind de 1000 de lei. În plus, ulterior, aceasta a fost din nou amendată, cu suma de 3.000 de lei, deoarece nu a fost gasită acasă, scrie bistriteanul.ro.

 

Românul fugit din carantină și dat de gol de o prostituată, a fost amendat iar

 

Un caz asemănător a avut loc recent, când un român din judeţul Olt care nu a respectat carantina în urmă cu o săptămână şi a fost prins într-o pensiune din Arad, după ce o prostituată a sunat la 112, a fost amendat a doua oară cu 3.000 de lei pentru că a fost găsit de jandarmi pe stradă.

Un echipaj de la Jandarmeria Arad l-a prins pe bărbat în zona gării din oraş.

"Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers la vederea echipajului şi nu purta nici masca de protecţie sanitară în spaţiul public.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au avut surpriza să constate că bărbatul interceptat este aceeaşi persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancţionat-o contravenţional pentru nerespectarea perioadei de carantinare.

Astfel, au fost efectuate verificări suplimentare şi s-a constatat şi de această dată că pe numele bărbatului alerta de tip 'coronavirus asociat' este încă în vigoare şi avea obligaţia legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu", a informat, duminică, Jandarmeria Arad, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel