Româncă întoarsă din Anglia, moartă în vama Nădlac. GCS precizează motivul morții

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Grupul de Comunicare Strategică revine cu precizări după ce o femeie a murit în Vama Nădlac, după ce ar fi fost fost abandonată pe șosea de șoferul unui microbuz cu care a intrat în țară, venind din Marea Britanie, așa cum nota presa din Arad. 

"Revenim cu precizarea că, în data de 30 martie a.c., la ora 10:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România un cetăţean român şofer al unui microbuz înmatriculat în Marea Britanie. Acesta a solicitat polițistului de frontieră să fie verificați mai repede pentru că una dintre pasagere, o femeie în vârstă de 71 de ani, cetăţean român, se simțea rău şi dorea un control medical. Totodată soferul a declarat că vin din Marea Britanie.

Imediat a fost chemată echipa D.S.P. aflată în punctul de frontieră, fiind solicitat, prin numărul de urgență 112, un echipaj în vederea acordării primului ajutor. Între timp persoana în cauză a decedat, iar un echipaj medical sosit de pe elicopterul SMURD a declarat decesul. Au fost anunțați lucrătorii Serviciului de Medicină Legală pentru preluarea trupului neînsuflețit. În urma autopsiei s-a stabilit că infarctul a fost cauza decesului. În acest moment, acest caz este instrumentat de autoritățile competente", informează Grupul de Informare Strategică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel