Italia. Românca gravidă care cerea ajutor, MESAJ celor care au acuzat-o că minte: "Vă mulţumesc!"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
captura video
captura video

Elena, românca devenită virală după apelul ei de ajutor de pe Facebook, va fi ajutată să ajungă acasă. Femeia a menţionat că este în Napoli, nu în Milano cum se credea iniţial şi a răspuns chiar şi la acuzaţiile care i-au fost aduse, după ce mai mulţi români au spus că aceasta ar încerca de fapt să profite de situaţie pentru a obţine bani.

"Nu sunt în Milano, oameni buni! Sunt în Napoli. Am rămas aici. Mulţumesc doamnei Cristina şi domnului Badea. Au făcut atâtea sacrificii şi m-au ajutat să ajung într-un final acasă. Mi-au găsit maşină să vin. Vă mulţuumesc din suflet! Sunteţi singurii care s-au dat peste cap şi m-au ajutat. Aceşti oameni dacă nu erau să se zbată să mă ajute să plec de aici, poate că aici rămâneam.

Şi vă mulţumesc celor care m-aţi vorbit de rău!", a spus românca într-un nou live pe Facebook, după ce mai mulţi români au lăsat comentarii în care puneau la îndoială cele spuse de ea iniţial.

Românca a fost acuzată că nu este cu adevărat gravidă în trei luni, aşa cum declarase iniţial şi că nu răspunde la telefon sau că ar încerca să obţină bani de pe urma crizei.

Vedeţi aici ştirea iniţială: Italia. O tânără româncă, apel de ajutor cu lacrimi în ochi: "Sunt gravidă! Rămân în stradă, oameni buni! Nu am nici de mâncare" - VIDEO

Publicată de Jeanina Elena pe Marţi, 31 martie 2020

sursa: Jeanina Elena / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel