Româncă găsită moartă pe un teren, după o ceartă cu concubinul ei. Bărbatul, dus la audieri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit, miercuri dimineaţă, pe un teren din oraşul Slănic, corpul acesteia prezentând leziuni traumatice, concubinul său fiind dus la audieri.

"La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 8,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au fost sesizaţi, cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată pe un teren din apropierea unei locuinţe din oraşul Slănic. La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 46 de ani, iar la examinarea fizică a acestuia au fost identificate mai multe leziuni traumatice.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că femeia de 46 de ani ar fi avut un conflict cu concubinul acesteia, ea luând hotărârea să părăsească domiciliul. La scurt timp după aceea, femeia a fost găsită decedată în apropierea locuinţei sale", a anunţat Poliţia Prahova.

Conform sursei citate, medicul legist ajuns la faţa locului nu s-a putut pronunţa cu privire la o eventuală legătură de cauzalitate între leziunile vizibile şi deces.

Concubinul femeii se află la acest moment în custodia poliţiştilor, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispuse măsuri legale în consecinţă.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel