EXCLUSIV  Româncă din Italia: Iohannis a făcut greșeala vieții lui

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
protest
protest

Românii din diaspora, chiar dacă au plecat să-și găsească o viață mai bună, sunt atenți la scena politică din țară pentru că, la un moment dat, tot aici se vor întoarce.

În contextul în care se pregătește un protest mare pe 10 august, în București, împotriva Guvernului PSD-ALDE, Tarhon Lăcrămioara, la o întrebare adresată de Știridiaspora.ro, a spus cum vede ea scena politică.

”Vă spun de la început că sunt apolitică, nu fac parte și nu țin cu nici un partid, cu nicio gașcă; asta ca să nu fiu interpretată greșit.

Cred că singurul guvern eficient a fost guvernul Ponta. Băsescu, așa cum era el, a colaborat cu Ponta și l-a aprobat în ceea ce făcea. După ce a ajuns Iohannis președinte, când a văzut că Ponta se ține tare și vrea să ducă la capăt ceea ce a început (și erau proiecte bune și se îndeplineau) a făcut ce-a făcut și l-a pus în situație să demisioneze. A făcut greșeala vieții lui.

A format "guvernul meu", tehnocrați dictați de Bruxelles. Dragnea a pus mână pe putere în PSD și s-a dus de râpă totul; România se afundă tot mai rău. Am ajuns să fim conduși de penali și hoți care știu să fure și să schimbe Codul penal după bunul lor plac. Și puținii magistrați cinstiți au fost siliți să-și dea demisia sau să ceară pensionarea anticipată în urma presiunilor făcute asupra lor”, a spus Lăcrămioara Tarhon, o româncă ce trăiește în Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel