Romancă BLOCATĂ în Grecia: "Dacă NU reuşeşte toată lumea să plece astăzi de pe insulă..."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Luiza Mihalachi, o româncă blocată pe insula Samothraki, din Grecia, a povestit cum au decurs zilele de calvar ale turiştilor care speră de cinci zile să ajungă acasă.

"Deocamdată, noi nu mai credem nimic. Am învăţat, în astea 3-4 zile, că nu e bine să crezi nimic până când nu te vezi sănătos, viu, pe feribot. Noi am reuşit să prindem bilete pentru feribotul care va pleca la ora 01:00, cel de persoane. Maşinile am reuşit să le încărcăm", a declarat Luiza Mihalachi, pentru Realitatea TV.

Aceasta a spus că au primit veşti despre un alt feribot care ar trebui să îi ajute şi pe restul turiştilor să plece de pe insulă, însă nu e nimic sigur. Mulâi dintre cei care au venit cu maşinile au trimis deja autoturismele cu feribotul şi dacă nu reuşesc să plece nici astăzi, s-ar putea să nu aibă deloc unde să doarmă, în condiţiile în care mulţi au fost nevoiţi să doarmă în maşini în aceste zile.

"La feriboturile de persoane care erau programate de-a lungul aestei zile, s-au repuizat biletele în prima jumătate de oră. Foarte mulţi nu au mai prins. Am înţeles că urmează să vină un feribot cu o capacitate mai mare, care va reuşi să ia restul persoanelor şi restul de maşini rămase, însă acest lucru nu e confirmat şi biletele se plătesc pe bord. Noi deja am plătit nişte bilete.

Doi din grupul nostru sunt şoferi, au încărcat maşina şi au lăsat cheile în contact. Şoferii le vor prelua în momentul în care vor ajunge pe ţărm.

Dacă nu reuşeşte să plece toată lumea astăzi, de pe insulă, dacă nu ajungem pe ţărm, vom vedea ce vom face", a mai spus Luiza Mihallachii, la acelaşi post de televiziune.

 

Scandal pentru biletele de feribot

 

Românca a mai povestit că biletele s-au epuizat imediat, iar cei care nu am mai prins locuri au ajuns la capătul răbdării, dat fiind faptul că mulţi nu au reuşit să găsească un loc de cazare.

"În momentul în care s-a aflat că nu mai sunt bilete, toată lumea care era la coadă a luat-o un pic razna. Au început să ţipe, să urle. Bineînţeles, o reacţie agresivă şi cumva e justificată. Dupăă atâtea zile când eşti blocat, să ţi se spună că nu se mai vând bilete, e aşa, incredibil. Mai ales că azi nu mai ce să invoce. Vânt nu mai e, au venit ambarcaţiuni.

Cumva aici e o problemă că nu au adus destule ambarcaţiuni, asta unu. Doi, nu s-a comunicat, nu exista nimeni care să vorbească ecngleză, să ne spună ce se întâmplă. Deci, la capitolul comunicare, e o problemă foarte mare.

Noi aşteptăm şi sperăm că vom pleca astăzi de pe insulă, totuşi. E cumva amuzant că maşinile noastre au plecat, dar noi nu am plecat", a conchis Luiza Mihalachi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel