Româncă "blindată" de bani. Suma URIAȘĂ descoperită de agenții unui Aeroport din Mexic

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost arestată pe Aeroportul Internațional Cancun, după ce agenții de securitate au descoperit asupra ei nu mai puțin de 80.000 de dolari. Femeia venea din Barbados și nu a putut explica proveniența banilor. 

Agenții Diviziei de Securitate Regională au observat, în Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Cancun (Mexic), o femeie care părea să aibă dificultăți în deplasare, așa că au venit să o ajute, transmite portalul unotv.com.

Aceștia a întrebat-o pe femeie despre situația ei, încercând să-și dea seama dacă are o problemă medicală. Oamenii legii au intrat la bănuieli, în momentul în care românca s-a eschivat în a răspunde la întrebările personalului.

Femeia a fost escortată într-o cameră specială și percheziționată. Nu mică le-a fost mirarea ofițerilor când au descoperit în hainele de pe ea suma de 80 de mii de dolari.

Românca intrat în Mexic din Panama și nu a putut preciza de unde are atâția bani la ea și ce plănuiește să facă cu ei. Ea a fost reținută, existând bănuiala că banii provin din trafic de stupefiante și a fost demarată o anchetă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel