Românca Andreea Cristea, ucisă la Londra. Momente emoționante la startul procesului

Narcis Popa |
Data publicării:

A început procesul în cazul uciderii turiștilor în urma atacului de anul trecut de la Westminster. Presa britanică a descis momentele emoționante care au avut loc la startul procesului și care au avut-o în prin plan pe românca Andreea Cristea, decedată în acele momente tragice. 

Familia i-a adus un omagiu Andreei Cristea, care ar fi ajuns la cea de-a 33-a aniversare. În acest sens, o înregistrare audio a rulat în timpul procesului. 

Andreea a fost descrisă ca o "femeie frumoasă, încântătoare și iubitoare de viață", care avea o afacere de design interior înfloritoare.

Mesajul din partea familiei sale a inclus o notă din partea Andreei Cristea, care a fost scrisă în ziua Anul Nou, în care relata despre speranțele ei pentru anul următor.

"Anul 2017 va fi cel mai bun din viața mea", a scris ea.

Spera că va fi "fericită, veselă și jovială", va avea o afacere de succes și va cumpăra o casă nouă, pe care ea intenționa să o decoreze.

"Voi avea un om minunat alături de mine, care să mă iubească și să mă prețuiască, iar cu acest om îmi voi face o familie minunată", se arăta în mesajul scrius de Andreea. 

Familia ei a spus că "spera la un miracol" atunci când a fost în spital după atac. 

"Toate visele ei au fost spulberate când a mers în ultimul ei excursie în Anglia, Londra și a devenit brusc victima atacurilor teroriste de la Westminster", a spus familia. 

"Este îngrozitor, dureros și înfricoșător. Durerea pe care am simțit-o și simțim acum nu poate fi exprimată în cuvinte," au continuat membrii familiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel