Româncă, împușcată mortal în America de soțul gelos

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Ana, o româncă de 37 de ani stabilită în Statele Unite, a fost împuşcată în cap de soţul cu 35 de ani mai în vârstă.

 

O tânără a murit pentru că trăia o iubire interzisă! Ana, o româncă de 37 de ani stabilită în Statele Unite, a fost împuşcată în cap de soţul ei Viorel Thomas, tot un român, cu 35 de ani mai în vârstă. Bărbatul a înnebunit de gelozie după ce femeia i-a spus că vrea să divorţeze pentru un poet român, stabilit şi el în Statele Unite. Tânăra a fost împuşcată în locuinţa conjugală, din nordul oraşului Sacramento, statul California.

 

Ana Thomas s-a născut în Azuga, Prahova, iar in urmă cu câţiva ani s-a căsătorit cu un american care avea aproape dublul vârstei ei şi s-a mutat în Statele Unite.

 

Femeia a făcut cursuri de gastronomie şi pusese bazele unei afaceri în domeniu. De câteva luni, întregul ei univers se învârtea însă în jurul lui Florian Stoian-Silişteanu, un poet român de care se îndrăgostise iremediabil. Cei doi nu şi-au ascuns dragostea, iar femeia şi-a anunţat sec, soţul,  că va divorţa. Nebun de gelozie, bărbatul a împuşcat-o în cap, apoi s-a omorât şi el. Ana Thomas a venit în Azuga în urmă cu 6 luni cu prietenul ei ca să-şi viziteze tatăl.

 

Disperat după aflarea cumplitei vești, Florian, bărbatul pe care Ana îl iubea nespus şi cu care voia să-şi petreacă restul zilelor apostat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

 

"Ana a fost ucisă azi noapte, a fost împuşcată de soţul ei de care urma să divorţeze... apoi s-a împuşcat şi el. Urma ca Ana şi cu mine să începem o viaţă, o ultimă viaţă... Primisem ameninţări încă de acum două săptămâni, primisem ameninţări şi din partea altcuiva... nu pot să cred... nu pot Dumnezeuleeeeee Mareeeeee", a scris Florin Silișteanu, la scurt timp după ce a aflat că iubita sa a fost împușcată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel