Român UCIS pe loc, în SUA, de o mașină care gonea pe sens OPUS. Alt român, în stare CRITICĂ

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
IGPR: Român condamnat în Marea Britanie la 11 ani şi 8 luni de închisoare pentru exploatare sexuală / sursa foto: Flickr.com
IGPR: Român condamnat în Marea Britanie la 11 ani şi 8 luni de închisoare pentru exploatare sexuală / sursa foto: Flickr.com

Un român a murit într-un cumplit accident de circulație în apropiere de orașul Salina, statul Utah, SUA. Un alt român, pasager în mașina sa, este în stare critică.

Cumplitul accident s-a petrecut joi seară pe o autostradă interstatală. Polițiștii tocmai primiseră o informație că o mașină gonea pe contrasens pe autostradă. La scurt timp au aflat că șoferul a izbit frontal un Ford, la volanul căruia se afla un cetățean român. Cei doi șoferi au murit pe loc.  Pasager în Ford era un alt român, care a ajuns în stare critică la spital. 

După ciocnirea dintre cele două autoturisme, un camion a  izbit în plin Fordul românilor și l-a proiectat în afara carosabilului, unde mașina a luat foc. Autoritățile spun că șoferul care gonea pe contrasens consumase alcool și substanțe interzise.

Românul decedat avea viză de turist pentru SUA. Identitatea victimelor încă nu a fost dată publicității, dar autoritățile americane țin legătura cu  oficialii consulatului român în acest caz, potrivit ksl.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel