Român, săltat de polițiștii din Olanda dintr-un autocar: Bărbatul are de executat 7 ani de închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția militară olandeză a reținut un pasager care călătorea într-un autocar pe autostrada A12. Bărbatul mai are de ispășit peste șapte ani de închisoare în România.

Poliția militară a verificat, duminică, ocupanții unui autocar pe A12, în apropiere de Babberich. Unul dintre pasageri a predat o carte de identitate românească, care s-a dovedit a fi însă falsă.

Român, săltat de polițiștii din Olanda dintr-un autocar

 

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat pe loc. Ancheta privind identitatea sa a arătat că datele personale erau false. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională în vederea extrădării în România. El mai are de executat o pedeapsă de 7 ani și 2 luni.

Românul va fi adus în fața judecătorului de instrucție.

Recent, un alt român în vârstă de 37 de ani a fost prins pe teritoriul Italiei, deși avea emis pe numele său un ordin de expulzare. Bărbatul tocmai ieșise din închisoare. 

Verificări stricte efectuate de agenții Poliției din Ancona în zona imigrației. Un cetățean român în vârstă de 37 de ani, aflat neregulamentar pe teritoriul național, a fost însoțit ieri de personalul Poliției Ancona la centrul de repatriere Bari.

S-a constatat că bărbatul avea emis pe numele său un ordin de expulzare din motive de securitate, având antecedente de vătămări corporale agravate, extorcare, exploatare a prostituției, deținere ilegală de arme, evaziune și furt calificat.

Românul, tocmai ieșit din închisoare, a fost preluat de personalul Poliției de Stat și. după ce a fost pus la dispoziția Oficiului pentru Imigrări, a fost însoțit la centru în așteptarea repatrierii, potrivit unui comunicat al Poliției.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel