Român reținut la Roma după ce a tras cu pistolul

Eduard Pascu |
Data publicării:

Poliția de Stat a intervenit prompt pentru reținerea unui bărbat despre care martorii care au sunat la 112 au spus că a tras cu un pistol din mașina sa.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat în urma unui apel la 112 la intersecția străzilor Prenestina și Cervinara unde mai mulți martori au declarat că un bărbat înarmat cu un pistol a deschis focul din mașina sa. 

La sosirea lor, polițiștii au identificat imediat vehiculul indicat, în interiorul căruia, pe scaunul pasagerului țeava îndreptată spre șofer, se afla un pistol, care s-a dovedit a fi un Smith & Wesson 357.

Polițiștii l-au reținut pe R.S.I., originar din România, în vârstă de 37 de ani. 

Poliția Criminalistică a efectuat cercetarea la fața locului și a expertizat reziduurile de praf de pușcă de pe mâna bărbatului. În paralel au efectuat o percheziție la locuința bărbatului.

Aici, în dormitor, polițiștii au confiscat 48 de cartușe pentru pistolul Smith & Wesson 357 și două replici de pistoale.

Ulterior R.S.I. a fost arestat pentru deținerea ilegală a unei arme de foc și crearea unui pericol pentru ordinea și siguranța publică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel