Român, reținut de poliție pe un aeroport din Germania. A provocat un scandal monstru și nu a mai fost lăsat să urce în avion

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost reținut pe un aeroport din Germania, după ce a provocat un scandal monstru și a amenințat o angajată.

Incident violent pe Aeroportul Allgau din Memmingen, Germania. Un cetățean român în vârstă de 45 de ani a devenit extrem de agresiv verbal cu o angajată a aeroportului. Nemulțumit de gestionarea rezervării sale, bărbatul a pierdut controlul și a proferat amenințări la adresa angajatei, cauzând o scenă tensionată și perturbând ordinea publică.

Conform publicației Wochenblatt, situația a escaladat rapid, necesitând intervenția forțelor de ordine. Poliția de Frontieră din Memmingen a sosit prompt la scenă pentru a calma spiritele și a aplana conflictul. Investigațiile ulterioare au relevat că problema rezervării provenea de fapt din greșeala personală a cetățeanului român, care a efectuat procedura de rezervare în mod eronat.

Comportamentul inacceptabil al bărbatului a dus la consecințe pe măsură: i s-a interzis accesul la bordul avionului și i s-a emis un ordin de restricție pe aria aeroportului.

Poliția de Frontieră a pus în aplicare această interdicție și a demarat o anchetă pentru amenințare, scrie publicația Wochenblatt.

 

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel