Italia. Român, plasat în arest preventiv după ce a snopit în bătaie un bărbat. Victima a fost spitalizată 90 de zile

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un român cu antecedente penale a fost arestat preventiv după ce a bătut cu bestialitate un bărbat. 

Un român în vârstă de 46 de ani a fost plasat în arest preventiv în Italia pentru vătămare corporală agravată, tentativă de estorcare, amenințări și tâlhărie. 

Evenimentul a avut loc în luna februarie, anul acesta, când victima românului a sunat la numărul de urgență. Polițiștii din Civitavecchia l-au găsit pe bărbatul asaltat cu fața umflată și hainele pătate de sânge. Victima a fost de urgență la „Policlinica A. Gemelli” din Roma, unde medicii au constatat răni grave, inclusiv numeroase fracturi, estimând că recuperarea va dura 90 de zile.

Investigațiile ulterioare ale agenților Poliției de Stat au condus la identificarea și localizarea presupusului agresorului. Ancheta a dezvăluit că acesta este suspectat de săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care vătămare corporală, tentativă de estorcare, amenințări și tâlhărie.

Românul a mai fost implicat într-un caz similar, însă victimei i-a fost frică să-l denunțe

 

Surse din cadrul Parchetului Civitavecchia au confirmat că judecătorul de cercetare preliminară a emis un ordin de aplicare a măsurii asigurătorii în penitenciar împotriva suspectului, iar autoritățile au procedat la executarea acestuia. Mai mult, ancheta a relevat că același individ era implicat într-un caz similar în ianuarie, dar victima nu a denunțat agresiunea din teama răzbunării.

Cu toate acestea, este important de menționat că suspectul va beneficia de prezumția de nevinovăție până la constatarea definitivă a vinovăției printr-o sentință irevocabilă, având în vedere stadiul actual al procesului, care se află în faza cercetărilor prealabile. Agențiile de aplicare a legii continuă să adune dovezi pentru a asigura o anchetă riguroasă și echitabilă în acest caz.

------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel