Român pe bicicletă, pericol public pe o șosea din Germania: Polițiștii au rămas surprinși când au văzut cu cine au de-a face

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român pe bicicletă, tras pe dreaptă de polițiști în Papenburg, după ce mai mulți participanți la trafic au semnalat prezența.

Vineri, în jurul orei 21.10, trecătorii au semnalat o persoană pe bicicletă în Dechan-Schulte-Straße, în Papenburg.

Român pe bicicletă, pericol public pe o șosea din Germania

 

Aceștia au observat cum un bărbat, în evidentă stare de ebrietate, a căzut de mai multe ori cu bicicleta de-a lungul Dechan-Schulte-Straße.

Un test de alcoolemie a indicat că bărbatul de 44 de ani și de origine română avea o alcoolemie de 2,87 la mie, ceea ce a confirmat suspiciunea trecătorilor îngrijorați.

Au fost inițiate procedurile corespunzătoare împotriva bărbatului, polițiștii au întocmit un raport oficial.

Vezi mai departe

Român din Germania, înconjurat de peste 20 de patrule, inclusiv forțe speciale, după ce a scos o armă pe fereastră

 

Român din Germania, înconjurat de peste 20 de patrule, inclusiv forțe speciale, după ce a scos o armă pe fereastră. Oamenii legii au fost alertați, după ce românul de 21 de ani a avut o ceartă verbală cu un alt bărbat de 58 de ani, în Munchen.

Vineri, 12.05.2023, în jurul orei 14:50, în curtea unei proprietăți din Landwehrstr. a avut loc o ceartă verbală între un cetățean român fără reședință permanentă în vârstă de 21 de ani și un locuitor din München în vârstă de 58 de ani. În cursul discuției, tânărul de 21 de ani a scos un obiect asemănător unui pistol pe o fereastră a proprietății.

Ca urmare, poliția din München a fost informată despre incident.

Peste 20 de patrule, inclusiv forțe speciale, au fost trimise imediat la fața locului. Poliția a izolat zona din jurul Landwehrstrasse, Goethestrasse și Schillerstrasse.

Tânărul de 21 de ani a fost găsit în cele din urmă într-o proprietate din Landwehrstr. în jurul orei 16.20. Asupra tânărului de 21 de ani a fost găsită o armă de tip softair fără permis. O situație de amenințare presupusă inițial nu s-a confirmat în cele din urmă. Arma cu aer comprimat a fost confiscată pentru a se evita pericolul.

Nimeni nu a fost rănit în timpul operațiunii.

În cursul operațiunii poliției, în zonă au existat obstacole considerabile în trafic din cauza baricadelor.

Tânărul de 21 de ani a fost eliberat la fața locului, după ce i-a fost stabilită identitatea, a informat poliția din München într-un raport de presă dat publicității.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel