Român infectat cu SARS Cov-2, plecat în oraș să rezolve „treburi”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Poliția Română
Sursa foto: Facebook @Poliția Română

Un arădean infectat cu SARS Cov-2 a plecat în oraș pentru că avea „treburi de rezolvat”. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Jandarmii din Arad care verificau persoanelor aflate în izolare sau carantină au constatat că un bărbat de 39 ani din Arad, confirmat pozitiv la virusul SARS Cov-2, nu este de găsit acasă. Jandarmii au încercat să ia legătura telefonică cu acesta, însă în zadar.

De asemenea, la adresa respectivă nu a răspuns nimeni la interfon. Jandarmii au insistat și după mai bine de 10 minute, le-a răspuns mama persoanei căutate, spunându-le că băiatul ei este plecat în oraș.

Între timp, a apărut bărbatul căutat și le-a spus jandarmilor că a considerat că nu mai este nicio problemă, fiind în ultima zi de izolare, și a avut treburi de rezolvat în oraș.

 

Bărbatul a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS Cov-2 și figura în izolare la domiciliu

 

S-a luat legătura cu Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad, pentru confirmarea alertei coronavirus asociat’’. Potrivit autorității, bărbatul a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS Cov-2 și figura în izolare la domiciliu, până în data de 1 decembrie inclusiv.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel