Român, închis pe viață în Marea Britanie, după o serie de înjunghieri la întâmplare: Un tată de 35 de ani a murit, alte persoane sunt grav rănite / VIDEO

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția a publicat imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui cuțitar care a înjunghiat mortal un trecător într-un atac la întâmplare și a lăsat alte două victime cu răni care i-au schimbat viața. Românul Antonio Tibere l-a ucis pe tatăl Krystian Debski, în vârstă de 35 de ani, și a lăsat alte două persoane cu răni grave.

Poliția a dezvăluit imagini cutremurătoare capturate de camerele de supraveghere în legătură cu atacurile brutale ale lui Antonio Tibere, individul condamnat pe viață pentru crimă și tentative de omor. Antonio a comis faptele tragice pe 22 decembrie anul trecut în Birmingham, omorându-l pe Krystian Debski și rănind grav un bărbat de 50 de ani și o femeie de 26 de ani.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere corporală ale ofițerilor de arme de foc, care l-au arestat pe Tibere, au fost făcute publice recent de Poliția din West Midlands. În vârstă de 25 de ani, Tibere a pledat vinovat pentru uciderea lui Debski și pentru tentativa de omor a celorlalte două victime. A fost condamnat la o pedeapsă minimă de 30 de ani la Woolwich Crown Court, într-o sentință ce reflectă gravitatea faptelor.

3. -imagine fara descriere- (antonio-ibere_29648700.PNG)

Evenimentele tragice au avut loc într-un interval de 10 minute, pe Soho Road, Handsworth, Birmingham, în timpul cărora Antonio Tibere a atacat la întâmplare trecătorii. Cele două victime supraviețuitoare au suferit răni care le-au schimbat viața. Într-o postare live pe Facebook după atacuri, Tibere a amenințat că va ucide oricine îi iese în cale.

Detectivul Nick Barnes, care a condus investigația, a descris atacurile ca fiind "vicioase și neprovocate". Familia lui Debski și celelalte două victime vor rămâne afectate de evenimentele tragice. Barnes a subliniat și pericolul asociat purtării cuțitelor în locuri publice, subliniind raritatea, dar gravitatea atacurilor aleatorii.

Familia și prietenii victimei ucise, precum și cei ai celor răniți grav, vor trebui să trăiască cu traumele provocate în acea noapte înspăimântătoare, iar gândurile și compasiunea sunt îndreptate către aceștia în continuare. Este un trist exemplu al consecințelor dramatice ale violenței în spațiul public și evidențiază importanța eforturilor continue pentru prevenirea unor astfel de atacuri oribile.

4. -imagine fara descriere- (tibere-cutit_55518900.png)


Inspectorul detectiv Nick Barnes, care a condus ancheta, a declarat: "Aceasta a fost o serie de atacuri vicioase și neprovocate asupra unor membri nevinovați ai publicului. "În mod tragic, domnul Debski și-a pierdut viața în urma înjunghierii. Alte două persoane au suferit, de asemenea, răni care le-au schimbat viața. Familia domnului Debski încă se confruntă cu evenimentele îngrozitoare din 22 decembrie anul trecut. Le este greu să înțeleagă prin simpla întâmplare a atacului. Deși acest tip de atac aleatoriu este rar, este încă un exemplu devastator al consecințelor purtării cuțitelor în locuri publice. Gândurile mele rămân alături de familia și prietenii domnului Debski și de celelalte două victime, care vor trebui să trăiască mereu cu ceea ce s-a întâmplat în acea noapte îngrozitoare", a mărturisit acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel