Român găsit mort în fața blocului. Se întorsese recent în țară, din Olanda, să își vadă soția și copiii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Galați. Victima, în vârstă de 38 de ani, de profesie inginer, lucra pe un șantier naval din Olanda și revenise recent în țară pentru a-și vedea familia.

În această dimineaţă, în jurul orei 07.00 un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, iar cei care au asistat la gestul omului au sunat panicaţi la 112. La faţa locului au venit în scurt timp echipaje de la Ambulaţă şi Poliţie, însă impactul cu solul i-a fost fatal omului care avea doar 38 ani şi era căsătorit.

Se pare că bărbatul şi-a pus capăt zilelor, însă poliţiştii au deschis, conform legii, un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările. 

Echipajele de salvare nu au mai avut cu ce să îl ajute. „S-a deplasat imediat la faţa locului un echipaj cu medicul de gardă şi a constatat că era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractură deschisă de craniu cu pierdere de substanţă cerebrală, multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viaţa, pacientul era decedat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi, citat de Monitorul de Galați.

Român găsit mort în fața blocului. Se întorsese recent în țară, din Olanda, să își vadă soția și copiii

 

„El lucrează în străinătate, a fost plecat, vine la o lună, la două. În străinătate, l-au trimis cu serviciul că era inginer. Nu ştiu ce a fost în casa lor, numai ei ştiu cum şi ce fel s-a întâmplat, nu ştie nimeni decât soţia lui că a fost în casă cu el. Era un băiat bun, liniştit, nu aveai treabă cu el, nu se certau, nu făceau scandal pe scară, dar uite că s-a întâmplat necazul. S-a aruncat, că dacă ar fi căzut, cădea pe lângă copaci, aşa parcă s-a aruncat în bazin. Păcat...”, a declarat un vecin pentru sursa citată.

Rămâne ca autopsia, inclusiv rezultatul testelor toxicologice să lămurească ce s-a întâmplat. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit Antena 3, românul revenise acasă de câteva zile pentru a petrece timp cu soția și cu cei doi copii ai lui. Nimic nu a prevestit însă că urmă o tragedie. Bărbatul a petrecut alături de prieteni chiar  în noaptea de dinaintea gestului necugetat.

Din primele informații, se pare că bărbatul fost extrem de agitat în această dimineață, motiv pentru care soția lui a mers la părinți pentru a-i duce pe copii până ce acesta s-ar fi calmat. Din păcate, când s-a întors, l-a găsit pe bărbat fără viață, în fața blocului. 

Vecinii spun că era un cuplu foarte liniștit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel