Român dispărut în Italia, după ce a plecat să cumpere pâine. Este căutat cu drone și câini de urmă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Tânăr român dispărut în Faleria, Italia de joi, 28 martie: căutările continuă cu câini
Tânăr român dispărut în Faleria, Italia de joi, 28 martie: căutările continuă cu câini

Adrian Nicu Prună, un român în vârstă de 26 de ani, a fost dat dispărut ieri în zona comunei Faleria, Italia. Autoritățile și voluntarii intensifică căutările cu drone având și sprijinul câinilor. 

Adrian Nicu Prună este un tânăr înalt de un metru și 55 de centimetri, cu o constituție subțire și un ten măsliniu. Are ochii caprui, părul castaniu și mai multe tatuaje distincte pe corp. Desenul unei cicade, cuvântul "Familia" pe abdomen și inscripția "No Love" pe ceafă sunt doar câteva dintre tatuaje. 

Zona în care ar fi dispărut a fost scotocită încă de dimineață, iar câinii sunt aduși pentru a ajuta la găsirea posibilului traseu parcurs de tânăr. Voluntarii din cadrul Asociației Naționale a Pompierilor sprijină eforturile de căutare, folosind drona și binoclul pentru a examina terenul.

 

Părinții acestuia au anunțat dispariția românului

 

Căutările au început imediat după ce părinții lui Adrian Nicu Prună au anunțat dispariția acestuia, joi, 28 martie. Autoritățile locale, inclusiv carabinierii și pompierii, au lucrat neîncetat pentru a găsi indicii sau urme care să ducă la găsirea tânărului dispărut. Operațiunile de căutare au fost suspendate temporar în timpul nopții, fiind reluate cu primele ore ale dimineții de azi.

La fața locului, în sprijinul echipelor de căutare, s-au deplasat și pompierii din Detașamentul Civita Castellana, împreună cu unitatea specializată în topografie aplicată la operațiunile de salvare. Un elicopter al pompierilor a verificat zona, de asemenea.

Informațiile disponibile, inclusiv apelurile de pe rețelele de socializare, indică faptul că Adrian Nicu Prună a plecat de acasă ieri dimineață pentru a cumpăra pâine și nu s-a mai întors. La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat într-o vestă albastră și portocalie, un hanorac verde, un trening gri deschis și pantofi Nike gri și albi. Nu se pare că ar fi avut telefonul mobil asupra sa.

Căutările continuă, iar autoritățile își concentrează eforturile pentru a-l găsi pe Adrian Nicu Prună cât mai curând posibil, cu speranța unui sfârșit fericit, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel