Român din Spania, decedat în urma unui atac. Un minor de 16 ani l-a înjunghiat în abdomen

Cristina Iacob, Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Mașini ale Poliției Locale dintr-o localitate din Spania (Foto: ultimahora.es)
Mașini ale Poliției Locale dintr-o localitate din Spania (Foto: ultimahora.es)

Un tragic incident a șocat orașul Azuqueca de Henares, situat în provincia Guadalajara, unde un tânăr român în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat mortal în timpul unei confruntări cu un alt tânăr, în vârstă de 16 ani.

Un român în vârstă de 19 ani, stabilit în Azuqueca de Henares, și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat în abdomen de un minor în vârstă de 16 ani. Evenimentul a avut loc joi, în jurul orei opt după-amiaza, pe strada San Antonio, la aproximativ 150 de metri de gara din oraș. Garda Civilă a intervenit rapid, reținând presupusul autor al înjunghierii și recuperând cuțitul folosit în atac.

Motivul atacului rămâne un mister 

 

Motivul conflictului și relația dintre victimă și agresor nu au fost încă dezvăluite. Tânărul de 19 ani a fost transportat în stare critică la Spitalul General Universitar din Guadalajara, dar, din nefericire, a decedat la scurt timp.

Autoritățile au reușit să-l localizeze și să-l rețină pe presupusul agresor în aproximativ trei ore de la producerea incidentului. Se pare că acesta călătorește frecvent în Azuqueca, deoarece tatăl său locuiește în oraș, scrie ABC. 

Locul tragediei este o zonă de interes deosebit pentru poliție, dat fiind proximitatea gării, iar în preajma sărbătorilor se întreprind operațiuni comune pentru prevenirea unor incidente similare.

O anchetă în curs este în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la acest act violent și pentru a aduce vinovații în fața justiției.

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel