Român din Italia, împușcat în cap de un conațional, după o ceartă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Un român a fost arestat după ce a trecut pe roșu. Carabinierii au fost șocați când au văzut că transporta șine de tramvai în portbagaj
Italia. Un român a fost arestat după ce a trecut pe roșu. Carabinierii au fost șocați când au văzut că transporta șine de tramvai în portbagaj

Tentativă de crimă în Rignano Flaminio, lângă capitala Italiei. Un român și-a împușcat vecinul în cap în toiul unei dispute. Victima, tot un conațional. Autorul, un bărbat de 52 de ani, a fost arestat.

L-a împușcat în cap la capătul unei dispute. Tentativă de crimă în Rignano Flaminio. Bărbatul rănit, un român de 34 de ani, a fost transportat de urgență la spital. Într-un prognostic rezervat, viața sa este în pericol. El a fost împușcat de un compatriot în vârstă de 52 de ani, care a fost ulterior arestat de carabinieri. Evenimentele au avut loc  joi, 15 decembrie, în zona metropolitană a Romei.

Român din Italia, împușcat în cap de un conațional, după o ceartă 

 

Carabinierii au intervenit într-o zonă rurală periferică a municipiului din nordul provinciei Roma, la cererea vecinilor, alarmați de zgomotul unor focuri de armă. După un control minuțios și dobândirea de martori, militarii au stabilit că, în timpul unei încăierări între cei doi bărbați, ambii locuitori ai zonei și alterați de abuzul de băuturi alcoolice, s-a tras un foc de armă, care l-a lovit în cap pe tânăr Acesta a fost transportat apoi la Policlinica Universitară Agostino Gemelli, potrivit RomaToday. 

După ce au stabilit ce s-a întâmplat, carabinierii de la stația Rignano Flaminio, împreună cu anchetatorii de la secția operativă din Bracciano și cu ajutorul personalului de la unitatea de investigații din Ostia - coordonată de procuratura din Tivoli - l-au arestat pe bărbatul de 52 de ani. El este suspectat că este autorul tentativei de omor asupra bărbatului de 34 de ani. 

Incidentul vine la câteva zile după ce un alt bărbat de naționalitate română a fost arestat după ce a înjunghiat o conațională.

Un alt român, arestat după ce a înjunghiat o conațională

 

Incidentul s-a petrecut în Battipaglia, provincia Salerno. Românul de 34 de ani a înjunghiat o conațională, secționându-i artera femurală. Acesta a fost prins în flagrant delict și arestat. Bărbatul va trebui să răspundă pentru tentativă de omor.

Românul în vârstă de 34 de ani a fost arestat la Battipaglia, în provincia Salerno, în urma înjunghierii unei femei, secționându-i artera femurală. Motivele pentru care bărbatul a lovit-o pe femeie nu au fost încă stabilite, iar polițiștii de la secția de poliție din Battipaglia investighează cazul. Starea femeii rănite este gravă, iar în acest moment nu se cunosc nici datele personale ale acesteia și nici posibila relație cu bărbatul.

Autorul atacului este C.C., de 34 de ani, de origine română, care a fost arestat în flagrant delict de către polițiștii din Battipaglia și care va trebui acum să se apere de acuzația de tentativă de omor. Femeia, tot de origine română, a fost înjunghiată cu un cuțit care i-a secționat artera femurală. Starea ei este considerată gravă, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel