Român de 18 ani, prins după o urmărire ca în filme, în Olanda: A făcut praf mașina în care mergea cu 200 km/h

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Român de 18 ani, prins după o urmărire ca în filme, în Olanda. Tânărul se fla în mașină cu un alt băiat, care a reușit să scape de polițiști. Mașina în care mergeau cu 200 km/h era furată. Autoturismul a fost grav avariat în accident.

Autturismul în care românul de 18ani a fost prins a intrat în parapetul de protecție de pe A58, în apropiere de Moergestel, luni dimineața devreme. Era o mașină furată, un Saab. Poliția a pornit pe urmele șoferului mașinii cu puțin înainte de ora 4.30.

În timpul urmăririi, au fost atinse viteze de peste două sute de kilometri pe oră, a declarat luni dimineață un purtător de cuvânt al poliției. În mașina care a fost urmărită de poliție se aflau doi bărbați. Unul dintre ei a fugit după accident. Celălalt bărbat, un român în vârstă de 18 ani, a fost arestat. Din câte se știe, nimeni nu a fost rănit.

Căutarea celui de-al doilea suspect este în curs de desfășurare, poliția fiind ajutată și de o patrulă canină.

După accident, autostrada a fost închisă de la Oirschot la Moergestel. Aceasta din cauza activităților de investigare și de curățare. Imediat după ora șase dimineața, luni, drumul a fost din nou practicabil, potrivit ANWB. Din acel moment, devierile prin A2 și N65 nu au mai fost necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel