Român, cu domiciliul în Germania, arestat în Italia. Era în vacanţă când a fost identificat de carabinieri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_italia_1
carabinieri_italia_1

Carabinieri din del Garda Station Peschiera au arestat un bărbat de 35 de ani, de origine română și domiciliul în Germania,  pe numele căruia, anul trecut, Parchetul de la Roma a emis un mandat internaţional de arestare.

 

 

Bărbatul a fost depistat de carabinieri, ieri, sâmbătă, 8 august, la intrarea unui hotel din Peschiera del Garda, unde se cazase. 

Militarii au identificat unitatea de cazare, având în vedere că prezența suspectului în Italia fusese semnalată de câteva zile.

Prin urmare, carabinierii au supravegheat câtva pensiuni și unităţi de cazare, pe baza informațiilor primite, și, odată ce suspectul a fost identificat, au intervenit. Curtea de Apel din Roma a dispus o sentință definitivă împotriva lui în 2010, pentru diverse infracțiuni contra proprietății săvârșite în Italia între anii 2005 și 2015. Bărbatul va trebui să stea după gratii 2 ani, 3 luni și 18 zile, precum și să plătească o amendă de 1.200 de euro, scrie daily.veronanetwork.it.

În timpul formalităților legate de arestarea sa, românul a povestit că, în urmă cu câțiva ani, s-a mutat din Italia în Germania, unde lucrează într-un atelier mecanic. La Peschiera del Garda ar fi trebuit să-și petreacă câteva zile de vacanță.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel