Român condamnat la închisoare în Anglia, după ce a luat o rangă și a amenințat oamenii la întâmplare pe stradă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a provocat haos pe o stradă din Brighton, Anglia, după ce a pus mâna pe o ranga și a amenințat trecătorii prin fața unui supermarket. 

Marian Emil Jorascu, un român în vârstă de 18 ani a amenințat oamenii în fața unui supermarket, în Brighton, în timpul restricțiilor cauzate de pandemie.

Potrivit martorilor, românul a fost pus la pământ de către polițiști în timp ce arma, raportată ca fiind o sabie, dar care era de fapt o rangă metalică, a fost luată ca dovadă. Tânărul s-a opus măsurii arestului și i-a scuipat și i-a amenințat pe polițiști.

Două episoade de violență extremă

 

Prezentat în fața judecătorilor de la Curtea Magistraturii din Brighton, s-a aflat că românul își distrusese camera de hotel, provocând daune în valoare de 850 de lire sterline. Astfel, Jorașcu a deteriorat televizorul, patul, oglinda din baie, două noptiere, un scaun de birou și masa, pe 29 ianuarie.

El a recunoscut acuzațiile care i se aduc: distrugere, deținerea unei arme ofensive în public și agresarea unui polițist.

Al doilea incident s-a petrecut pe 23 februarie, în fața supermarketului Morrisons.

Un martor care se afla în zonă a declarat pentru publicația The Argus: "Mergeam pe strada St James’s și l-am văzut pe tipul acesta în față la Morrison. Avea ceva la spate, părea fie o sabie samurai. Când am trecut pe lângă el m-am gândit că are o armă. Apoi a trecut o mașină de poliție. La scurt timp, alte două mașini de poliție li s-au alăturat. Ofițerii au pus bărbatul la pământ și i-au pus în cătușe. Apoi au pus arma într-un fel de tub".

Marian Emil Jorascu a fost condamnat la 12 săptămâni de închisoare cu executare și i s-a cerut să plătească 100 de lire sterline despăgubire hotelului și 25 de lire sterline despăgubiri ofițerului pe care l-a scuipat în timp ce era arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel