Român, căutat de poliție în toată Spania, după ce și-a ucis vecinul de aceeași naționalitate și a fugit de la fața locului

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Român căutat de poliție în toată Spania, după ce și-a ucis vecinului de aceeași naționalitate și a fugit de la fața locului
Român căutat de poliție în toată Spania, după ce și-a ucis vecinului de aceeași naționalitate și a fugit de la fața locului

Un bărbat de naționalitate română este căutat de poliție după ce și-a ucis vecinul, din Spania, Ion Valentin R., tot român. Acesta ar fi fugit de la locul crimei, dar victima a reușit să îl demaște înainte să moară.

Autoritățile spaniole au identificat suspectul în cazul omorului intenționat al lui Ion Valentin, un român în vârstă de 48 de ani, care a fost ucis luni dimineață pe vechiul drum Samà Park, un drum rural care leagă Cambrils și Vinyols i els Arcs, în Baix Camp (Tarragona).

Presupusul criminal este Gheorghe, tot de naționalitate română și era vecin cu victima, care se pare că avea o relație conflictuală de mult timp cu aceasta, conform presei străine.

 

Cei doi români se aflau în mijlocul unui conflict puternic

 

Potrivit DIC Tarragona al Mossos d'Esquadra, unitatea responsabilă cu investigarea crimei, incidentul a avut loc după o lungă dispută între suspect și vecinul său. Gheorghe ar fi decis să-și ducă la capătul planul de a-i da o lecție lui Ion Valentin, intenție care s-a terminat cu uciderea lui.

Astfel, Gheorghe și-ar fi folosit mașina pentru a-l lovi pe vecinul său pe drumul rural. Ulterior, suspectul ar fi coborât din vehicul și l-ar fi agresat fizic pe victimă, lovindu-l de mai multe ori în cap, după care a fugit de la locul faptei.

Serviciile de urgență au fost alertate cu privire la incidentul tragic, iar autoritățile au sosit rapid la fața locului, de unde criminalul dispăruse. Cu toate acestea victima, Ion Valentin, a reușit să ofere detalii cu privire la atacatorul său înainte de a deceda. Din păcate, eforturile medicale de a-l salva au fost în zadar.

Poliția catalană a inițiat o căutare intensivă pentru Gheorghe J., iar autoritățile se așteaptă să-l localizeze și să-l aresteze în următoarele ore. Procedurile legate de acest caz sunt menținute secrete la solicitarea judecătorului, dar autoritățile își concentrează acum eforturile asupra aducerii criminalului în fața justiției pentru faptele sale.

 

------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel