Român căutat de FBI, arestat în Mexic

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 32 de ani, căutat de FBI, a fost arestat în Mexico City. El era căutat pentru clonarea de carduri bancare.

Românul are un mandat de arestare pentru fapte penale comise în New York între 2014 și 2019. În Ciudad de Mexico, polițiștii din cadrul Secretariatului pentru Securitatea Cetățenilor (SSC), au arestat un cetățean român pentru posibila sa situație de imigrare nelegală și care este căutat de Biroul Federal de Investigații (FBI).

Persoana în cauză are un mandat de arestare pentru o posibilă implicare în mai multe infracțiuni comise în New York între 2014 și 2019, de asemenea, probabil a participat la instalarea unor dispozitive de clonare a cardurilor la bancomatele din sucursalele băncilor din această țară.

Polițiștii desfășurau acțiuni preventive la intersecția străzilor Asturias și La Coruña, colonia Álamos, alcaldía Benito Juárez, în cadrul unei solicitări de colaborare emisă de Institutul Național de Migrație (INM) pentru efectuarea de acțiuni migratorii și verificarea șederii regulate pe teritoriul național a cetățeanului străin.

Ofițerii SSC au efectuat o desfășurare operativă în colonia menționată și au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, care s-a legitimat ca fiind cetățean român și a fost condus la personalul INM pentru clarificarea situației sale juridice și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Aeroportul Internațional Mexico City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel