Român bănuit că și-a UCIS mama, apoi s-a culcat liniștit: A îngropat-o apoi a ars salteaua unde a murit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat din județul Timiș este bănuit că și-a omorât mama și apoi a îngropat-o pentru a-și acoperi urmele. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorii au început joi acțiunea în instanță, bărbatul fiind judecat într-un dosar de violență în familie, loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a produs pe 29 martie în urma unui conflict izbucnit între inculpat și mama sa. După ce s-a lovit la cap, victima a fost abandonată într-o cameră și ulterior a fost îngropată.

„În seara zilei de 29.03.2020, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, inculpatul P.A.-S. ar fi împins-o cu forță pe mama sa înspre un pat aflat în locuința comună, iar victima s-ar fi lovit de tăblia patului, căzând la pământ, inconștientă. Apoi, inculpatul P.A.-S. ar fi târât victima și ar fi abandonat-o într-o încăpere din fața bucătăriei, care nu era prevăzută cu ușă, deplasându-se în altă cameră unde s-ar fi culcat până a doua zi, când a constatat decesul mamei sale. În aceste condiții, pentru a acoperi urmele, ar fi îngropat victima și ar fi ars salteaua patului de care aceasta s-ar fi lovit”, scrie în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel