Român, arestat după ce "a dat lovitura" într-o carmangerie spaniolă: a furat cârnați, șuncă și jambon

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Român arestat după ce a furat dintr-o carmangerie spaniolă jambon, șuncă și cârnați
Român arestat după ce a furat dintr-o carmangerie spaniolă jambon, șuncă și cârnați

Agenții Gărzii Civile din Illescas, Spania au arestat un român după ce acesta a comis un jaf „culinar” într-o carmangerie. Bărbatul a fost prins cu diferite tipuri de carne și brânză, dar și mașinării specifice pentru tăierea produselor.

Recent, Garda Civilă a arestat un bărbat în vârstă de 29 de ani, ca presupus autor al unui furt cu forța comis într-o carmangerie din localitatea Yuncler. Acesta ar fi sustras produse alimentare în valoare de 2.000 de euro și utilaje în valoare de 1.000 de euro, conform eldigitaldealbacete.com.

Pentru a avea acces în interiorul acestuia, presupusul hoț a profitat de ora de închidere târzie a magazinului. Bărbatul a forțat ușa metalică pentru a avea acces în incinta măcelăriei, sustrăgând din interiorul acesteia, pe lângă alimente perisabile și utilaje industriale, cum ar fi o mașină de feliat carnea, a informat Garda Civilă într-un comunicat.

 

Jaf "savuros" în Castilla-La Mancha

 

Imediat după ce au luat la cunoștință despre furt, agenții au asigurat serviciul de prevenire a siguranței cetățenești în localitate pentru a localiza presupușii autori împreună cu colaborarea Poliției Locale Yuncler.

Astfel, au început să controleze mai multe persoane suspecte. În dimineața de după producerea jafului, Garda Civilă a oprit o furgonetă cu un singur ocupant, care transporta diferite produse din carne și o mașină de tranșat.

 

Hoțul a fost arestat, iar produsele și bunurile furate au fost returnate

 

Persoana respectivă avea asupra sa și unelte precum un topor, o rangă, mănuși și șurubelnițe, care ar fi putut fi folosite în actul infracțional. După ce s-a verificat dacă alimentele erau cu adevărat cele care au fost furate în noaptea precedentă, toate au fost returnate proprietarului de drept.

La rândul lor, agenții l-au arestat pe acest bărbat, în vârstă de 29 de ani și de naționalitate română, cu mai multe antecedente pentru infracțiuni contra patrimoniului, fiind pus la dispoziția Judecătoriei numărul 2 din Illescas.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel