ROMÂN acuzat că şi-a JEFUIT şeful din Cehia după ce şi-a cumpărat maşini scumpe şi o vilă. Patronul păgubit s-a SINUCIS

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Un român în vârstă de 24 de ani din Sibiu este acuzat că a furat 300.000 de euro de la patronul său din Cehia. Poliţiştii l-au filat în ţară după ce tânărul şi-a cumpărat două maşini în valoare totală de 200.000 de euro şi o vilă cu 12 camere. Românul susţine, însă, că a câştigat banii prin muncă cinstită. Bănuielile au început în special după ce patronul ceh s-a sinucis din cauza pierderii suferite, iar românul a plecat apoi în Anglia să muncească.

Povestea sibianului a ajuns în atenţia presei locale, întrucât autorităţile au ajuns să îl suspecteze un jaf.

Românul a început să muncească în Cehia în urmă cu cinci ani.

Potrivit site-ului Ora de Sibiu, în urmă cu un an a lucrat la o firmă care transporta sume de bani, iar într-o zi, povesteşte bărbatul, cineva ar fi urmărit traseul uneia dintre maşini şi a furat 300.000 de euro. O lovitură grea pentru patronul firmei, care în acea lună nu şi-a permis să îşi plătească angajaţii la timp.

Acela a fost momentul în care românul ar fi decis să plece în Anglia la muncă. La scurt timp, s-a întors în Cehia, însă a aflat că fostul său şef s-a sinucis, aşa că a plecat înapoi în Anglia. 

 

Vilă şi maşini de lux

 

Problemele au început recent pentru tânărul de 24 de ani, care s-a trezit cu poliţişti la uşa sa. A fost dus la secţie şi chestionat în legătură cu bunurile pe care şi le-a cumpărat, respectiv două maşini de lux, în valoare de 89.000 de euro şi 90.000 de euro şi o vilă cu 12 camere.

Era deja filat de autorităţi, însă nu este pus oficial sub acuzare, ci anchetat ca suspect.

Românul consideră că singura lui greşeală este că s-a lăudat cu lucrurile cumpărate deşi, spune el, sunt obţinute din bani munciţi. Asta nu l-a oprit ă transmită un mesaj sarcastic la adresa autorităţilor.

"INFO pentru tot mapamondul

Am dreptul să-mi exprim opinia !

Acum 2 zile am fost ridicat de poliția de la criminalistica , dece ? Doar pentru faptul ca sa justific de unde am avut bani pentru mașini si etc, Nu am dat in cap la nimeni daca am făcut ceva am făcut prin munca , Domnilor polițai știu ca vedeți aceasta postare ! Vreau sa știți ca in spatele succesului sunt ani de munca ! M-a urmăriți mai ceva ca in filme , sunt curat nu am greșit la nimeni cu nimic, sunt un simplu om ! Nu fac bani la negru deși cred ca știți și voi asta , îmi pare rău pentru voi ca nu tine Dumnezeu și cu voi ! Știu ca mașinile costa 200.000€ dar este plăcerea m-a sa știu ca multă lume este deranjata de faptul ca eu am și alți nu", scria românul pe contul său de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a mai fost implicat într-o bătaie într-un club din Cehia în urmă cu doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel