Român, accidentat mortal pe centura Budapestei. Şoferul a fugit, iar zeci de maşini au trecut pe lângă el fără să oprească

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Autostrada M0, centura orașului Budapesta (Sursa: Wikipedia)
Autostrada M0, centura orașului Budapesta (Sursa: Wikipedia)

Sfârșit cumplit pentru un român de 92 de ani. Bărbatul a fost lovit mortal de o mașină pe centura orașului Budapesta și nimeni nu a oprit să-l ajute. 

Un turist român în vârstă de 92 de ani a murit pe șoseaua de centură M0 din jurul Budapestei. Bărbatul călătorea într-un microbuz care s-a oprit la o benzinărie, relatează RTL News, citat de Mediafax.

Zeci de mașini au trecut pe lângă bărbat, fără a se opri pentru a-i acorda vreun ajutor. 

Accidentul a avut loc duminică seară. Se pare că românul coborâse dintr-un autocar turistic și mergea pe jos în mijlocul autostrăzii cu mai multe benzi când a fost lovit. Șoferul mașinii de culoare argintie (probabil tot un străin) nu l-a ajutat după accident, iar timp de 20 de minute după producerea impactului nimeni nu a oprit traficul, astfel că cel puțin 40 de mașini au trecut peste cadavrul bărbatului, mai scrie sursa citată.  

Un martor al accidentului a văzut momentul în care bătrânul a fost lovit şi apoi peste cel puţin 10 maşini care şi-au continuat drumul, ignorând trupul neînsufleţit al omului, întins pe şosea. A renunţat ulterior să mai numere. Poliția a găsit rămășițe umane şi la o jumătate de kilometru depărtare, în urma tragediei. Poliția îi caută pe acești automobiliști, precum și pe șoferul care a fugit de la locul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel