Roma. Un bărbat a făcut baie dezbrăcat în centrul orașului și s-a luat la bătaie cu polițiștii care au vrut să-l scoată din Fontana delle Naiadi

Narcis Popa |
Data publicării:

Un incident neobișnuit a avut loc la Roma: un bărbat a intrat dezbrăcat în Fontana delle Naiadi. Acesta s-a luat la bătaie cu polițiștii. 

În Piazza della Repubblica, lângă gara Termini, un băiat nigerian a făcut o baie în Fontana delle Naiadi. Complet gol și ținând în mână o sticlă, a încercat mai întâi să atace un agent din Piazza dei Cinquecento, apoi s-a urcat pe fântână din Piazza della Repubblica.

Singurul accesoriu vestimentar pe care-l avea bărbatul era un turban roșu pe cap.

S-a întâmplat miercuri, în jurul orei 9.30. Rugat să iasă din fântână, bărbatul s-a opus. La fața locului a intervenit apoi poliția. Cinci ofițeri au intrat în apă și l-au bătut până au reușit să-l scoată din apă. Bărbatul se află acum în spital și este acuzat de rezistență, violență și rănire a unui funcționar public.

Imaginile cu incidentul a fost repostat de Matteo Salvini cu comentariul: „Săracii agenți, forțați să facă o baie pentru a menține ordinea publică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel