Roma, sub ASALTUL mistreților

Eduard Pascu |
Data publicării:

Primarul Romei, Virginia Raggi, a depus la Parchet o plângere împotriva Regiunii Lazio în legătură cu gestionarea mistreților în zonele urbane ”care se încadrează pe teritoriul Roma Capitale”.

Pe baza celor aflate, în plângerea înaintată atenției magistraților capitolieni se afirmă că ”prezența masivă și necontrolată a mistreților” în oraș ar fi ”o consecință a eșecului regiunii Lazio de a prevedea și/sau să implementeze planuri de management eficiente", transmite Rai News.

Trimiterea se face la articolul 19 din legea 157 care prevede că ”regiunile trebuie să prevadă controlul speciilor sălbatice chiar și în zonele interzise la vânătoare”.

Regiunea Lazio ”ar fi, de asemenea, în lipsa Memorandumului de înțelegere semnat cu Metropolitan City of Rome Capital și Rome Capital” care prevede că tocmai organismul regional ”trebuie să pregătească planuri de management în zonele care se încadrează pe teritoriul Roma Capitale și trebuie să identifice structuri regionale capabile să primească animale vii, capturate în contextul activităților de control numeric.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel