Robert Turcescu, nou ASALT față de Cumpănașu: „Se vede PUTREGAIUL din care e făcut individul. IMPOSTORUL ăsta trebuia oprit demult“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul PMP  Robert Turcescu face noi comentarii dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu.

Parlamentarul PMP, Robert Turcescu, face noi comentarii spumoase cu privire la activitatea lui Alexandru Cumpănașu, după ce s-a aflat că acesta nu ar avea vreo diplomă de licență luată în România. Fostul jurnalist spune că a semnalat încă de acum trei ani că este ceva în neregulă cu actualmente prezidențiabilul Cumpănașu, însă nimeni nu l-a luat „la bani mărunți“ până acum, iar situația ar fi putut rămâne la fel de indiferentă dacă acesta nu intenționa să candideze la președinția România.

„Știți de ce cred că nu ne mai facem bine? Uite un exemplu: am scris- și e ușor de verificat!- încă din 2016 despre impostorul Cumpanasu. Am scris că n-are facultate. Am scris că n-are un CV public deși conduce un ONG abonat la bani din buget și din fonduri europene. Am scris că preda la instituții de învățămînt superior (Colegiul MAI, SNSPA s.a) naiba știe cum și de ce. Am scris despre impostură lui și a celor care îl cautioneaza. Astăzi, abia după trei ani de zile de la momentul în care am lansat public toate acele semnale de alarmă, în sfîrșit, se vede putregaiul din care e făcut individul“, spune Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Turcescu afirmă că a fost chiar lăsat să „joace“ ce rol a vrut el în viața publică din România, și chiar încurajat să facă asta.

„Între timp, în cei trei ani, Cumpanasu a continuat să facă poze cu 'mărimile' statului român, a fost partener în proiecte cu fonduri europene, a supt bani publici mulți din bugetul alocat Anului Centenar și, în general, a fost lăsat și încurajat să se joace în viață publică și politică din România de-a ce-a vrut el: de-a oengistul, de-a partenerul oamenilor politici, oamenilor de afaceri și oamenilor din Servicii, de-a realizatorul de emisiuni TV cu ambasadorii, de-a modernizarea României și, în fine, iată, de-a prezidențiabilul. În toți acești trei ani, nici Camera de Comerț a României, nici Consiliul Național al Rectorilor, nici zecile de sindicate, ONG-uri sau personaje și personalități publice adunate de el în Coaliția pentru Modernizarea României (unde împărțea posturi de vicepreședinți cui bătea la ușa și cerea acest titlu) NU i-au cerut nici măcar o dată să spună ce studii a făcut și de ce nu își publică CV-ul! Va dați seama? NIMENI dintre cei care au intrat în Coaliția aia a lui nu l-a întrebat băi, băiete, tu cine ești și ce știi să faci în viață în afară de a proști lumea cu discursurile tale sincopate? Nimeni, nimic, de trei ani! Pun pariu că dacă nu candida la Președinție era și astăzi prin birourile ministeriale la cafele și taifasuri cu mărimile statului“, afrimă Robert Turcescu.

Parlamentarul PMP spune că existența în viața publică a unor astfel de personaje nu fac bine României. „E greșit, oameni buni, e tare greșit! Impostorul asta trebuia oprit demult. Lipsa de reacție a opiniei publice (cu mici excepții) în față unor astfel de semnale de alarmă ne-a umplut de plagiatori, de impostori și de alte astfel de arătari care duc în ridicol ideea omului educat și bine pregătit profesional. Cu atîția cumpanași în viață publică din România e aproape imposibil să ne facem bine. Iar ei ne vor face în fiecare zi foarte mult rău“, mai spune Robert Turcescu.

„PS: Nu va lăsați proștiți de Cumpanasu, încă o dată, cînd va spune că a studiat în SUA în programul 'Internațional Visitors'. Am urmat acest program, el durează trei-patru săptămîni, e o ocazie excelență de a înțelege viață și instituțiile din SUA (mulțumesc încă o dată Ambasadei SUA la București care mi-a oferit acum 15 ani ocazia de a participa la acest program!), dar NU e vreun program academic, nu e vreun masterat sau altceva asimilat studiilor postuniversitare. NU, în niciun caz! E doar șansă de a fi mai bine informat despre SUA și modul de viață american. Intră la categoria plusuri pentru școală vieții, dar nu e de trecut în CV la rubrica programelor academice. Deci, Cumpanasu v-a mai mințit încă o dată...“, conchide Robert turcescu într-un comentariu postat miercuri seară, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel