Robert Turcescu, mesaj de FELICITARE pentru Ciutacu

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Robert Turcescu i-a transmis un mesaj de felicitare lui Victor Ciutacu pentru că a luat atitudine în fața abuzului lui Tudorel Toader de a retrage acreditările jurnaliștilor Realitatea TV și PRO TV. 

"Consider absolut justificată declarația voastră de la Realitatea TV, am văzut că s-au solidarizat și alte publicații și alți oameni de presă importanți. Uite, și Ciutacu a fost de admirat. Deci, nu e o chestiune așa că ar fi o gașcă și se apără între ei. Nu. Jurnaliștii care într-adevăr au trăit în meseria asta niște ani buni înțeleg cât de grav este gestul lui Tudorel Toader. A-i cere demisia astăzi lui Tudorel Toader este un lucru absolut firesc din partea instituțiilor de presă. Retragerea unui jurnalist specializat pe un domeniu cum este Justiția este o pierdere foarte mare și pentru televiziune. Vă dați seama, televiziunea pierde toată acea rețea de relații pe care jurnalistul și-a creat-o de-a lungul timpului acolo, pentru a obține informații. Acel jurnalist știe ce înseamnă acel minister, îl înțelege foarte bine și știe tot. E o pierdere pentru public, pentru că nu poți trimite un junior acolo care nu o să știe ce să întrebe," a spus Robert Turcescu la Realitatea TV.

Reamintim că Tudorel Toader a luat decizia de a retrage acreditările pentru Ovidiu Oanță și Ionela Arcanu, jurnaliști care l-ar fi deranjat de-a lungul timpului cu întrebările. Ministrul Justiției a motivat gestul prin faptul că cei doi jurnaliști nu ar fi respectat regulamentul impus la Ministerul Justiției. Imediat, mai mulți oameni de presă și instituții media au condamnat decizia lui Toader. În cele din urmă, Viorica Dăncilă l-ar fi sunat personal pe Tudorel Toader pentru a-l face să se râzgândească și să acorde acreditarea jurnalistului PRO TV. 

Postul Realitatea TV a cerut demisia lui Tudorel Toader, declarație la care au achesat mai mulți jurnaliști din România, revoltați de "dictatura" ministrului Justiției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel