Robert Turcescu, devastat de moartea Cristinei Țopescu: „Îmi bag picioarele în el de Facebook. Nu mă căutați!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Robert Turcescu, actualmente deputat PMP, fost jurnalist și coleg cu regretata Cristina Țopescu, dar și cu Nicolae Andrei Neagu - doi jurnaliști care au îndoliat, ieri, România, deplânge dispariția prematură a celor doi.

„A murit Cristina, a murit Andrei, în ultimii ani nu e luna să nu aflu despre prieteni sau cunoscuți pe care-i ia Dumnezeu la El. Poate că imbatrinesc eu și asta e mersul lumii, dar, Doamne, e vorba de oameni tineri, în putere încă, oameni buni și, adeseori, culmea, sănătoși. Mi-aduc aminte că bunica, Dumnezeu s-o odihnească în pace, îmi spunea că Dumnezeu ia la El oamenii buni, dar, Doamne, chiar așa?! De ce, Doamne, de ce?

Moartea Cristinei și a lui Andrei, doi confrați jurnaliști pe care i-am cunoscut, cu care am făcut emisiuni și stop-cadre în viață asta de gazetar, mă îndeamnă să rostesc clar, răspicat, faptul că îmi bag picioarele în el de Facebook și în ea de realitate virtuală! Caut un OM, vorba lui Diogene, să beau cu el un vin sau o bere în timp ce rîdem de-adevăratelea, nu prin emoticoane!

Nu mă căutați prea des pe profilul asta sau pe pagină de FB, o s-o răresc pînă la dispariție cu postările. Dacă vreți să știți de mine, ce mai fac, cum o mai duc, dacă mai trăiesc au ba, sunați-mă pe 0787820***. Până pe 18 ianuarie sunt în vacanță, într-o țară cu tarife mari în roaming, așa că nu o să răspund decît, eventual, pe WhatsApp. Dar băgați-va numărul asta în memorie, poate ne auzim naibii la un moment dat și măcar o să trăim cu iluzia că n-o să murim singuri și uitați de Dumnezeu...“, a scris Robert Turcescu pe profilul său de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel