Rise Project a deschis VALIZA. Conținutul, publicat. PRIMA BOMBĂ. Update

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Dragnea, sursă foto Rise Project
Liviu Dragnea, sursă foto Rise Project

Rise Project a anunțat că valiza compromițătoare cu documente despre Liviu Dragnea și Tel Drum a fost deschisă. Astăzi a căzut prima bombă. 

Din câte se pare o primă dezvăluire conform celor susținute pe Riseproject.ro se referă la faptul că în borderoul de plăți al Tel Drum ar fi fost găsit nimeni altul decât  "Gil Vasile, soțul șefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu (foto). Este avocat specializat în comercial, nu pledează, are birou în București și proprietăți în Teleorman" dezvăluie sursa citată. 

De asemenea Rise Project notează că acest cec "valorează 15.200 de lei și a fost emis de corporație în septembrie 2015, sub semnătura executivului Petre Pitiș. Atunci, soția sa, Simona Marcu, era judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție. A devenit președinta CSM pe 5 ianuarie 2018,". 

Rise Project a explicat de asemenea și rețeaua de afaceri din firmele controlate de Dragnea denumite "intragrup" cu creierul la Teldrum. 

-știrea inițială-

După circul făcut de Liviu Dragnea astăzi în Parlament, redacția Rise Project a anunțat că astăzi face publice documentele conținute de valiza care ar conține informații despre șeful PSD și despre Tel Drum.

De îndată ce vor fi făcute publice noi informații, iar accesul va fi restabilit vom anunța în ce constau aceste documente.

Rămâneți pe STIRIDIASPORA.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel