Rifai: Naivitatea şi lipsa CRASĂ de cultură. Viorica Vasilica crede că merge şi acum

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai Legile Puterii
Denise Rifai Legile Puterii

Denise Rifai a început în forță noua sa emisiune la Realitatea TV. Moderatoarea de la "Legile Puterii" a comentat anunțul Vioricăi Dăncilă privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

"Naivitatea şi lipsa crasă de cultură, şi nu mă refer aici la a-l încurca pe Bach cu Beethoven, ci la a noastră Viorica Vasilica, la lipsa de cultură politică, dimplomatică şi economică a celei care este premierul României, Viorica Dăncilă, ne fac de râs şi ne pun în pericol relaţiile internaţionale stabilite în ani de zile", a răbufnit Denise Rifai în timpul emisiunii sale.

Moderatoarea de la "Legile Puterii" a vorbit şi despre repercusiunile delcaraţiei făcute de Viorica Dăncilă.

Anularea atât de abruptă a vizitei Regelui Iordaniei în România, o vizită atent pregătită, a transmis un semnal lumii întregi, întregului Orient Mijlociu. (...) Întâmplarea de la Bucureşti va fi analizată în cancelariile Orientului Mijlociu şi nu doar acolo. Vor fi atenţi, de acum înainte, Washington-ul, Moscova, Bruxelles-ul şi nu în ultimul rând, Tel Aviv.

Nu doar că riscăm un incident dimplomatic, dar pierdem şi bani, şi investiţii. Viorica Dăncilă a crezut că dacă a gafat de câteva ori, a încurcat capitalele unor state aflate in conflict - Serbia şi Kosovo - şi nu s-a întâmplat nimic, crede Viorica Dăncilă că merge şi de data aceasta. De data aceasta conflictul, cel mai probabil ne va costa mai mult decât câteva zâmbete pe la colţuri.

Poate e o mişcare absurdă care să-l pună în dificultate pe preşedintele Klaus Iohannis, cel care trebuie acum să repare această gafă. Dar doamna Viorica, atunci când mai aveţi idei de politică externă, întrebaţi-l măcar puţin pe ministrul Meleşcanu, un politician care chiar înţelege cu ce se mănâncă diplomaţia", a mai spus Denise Rifai în editorialul noii sale emisiuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel