Rifai, JIGNITĂ CRUNT, contră: Ți-a plăcut Turcescu. Ia-l de mână pe tăticu

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Au fost contre dure între Denise Rifai și Csenge Frunda, fiica fostului deputat UDMR Gyorgy Frunda. Cea din urmă a numit-o pe realizatoarea Realitatea tv "țață ordinară de pe Ferentari".

"La realitatea tv, d-l turcescu, intr-un moment de cădere nervoasă gravă, afirmă (de fapt urlă, dar nu contează) că veci blestemat va fi cel care acceptă revendicările maghiarilor, căci o astfel de nenorocire duce la râpă țara noastră. d-na (*țața ordinară de pe ferentari) moderatoare dă din cap insistent," a scris pe facebook Csenge Frunda fiica deputatului Gyorgy Frunda. 

Denise Rifai a reacționat imediat la aceeași postare: 

"Csenge draghe, Am vazut ca esti Vioaie in a comenta. Fii atenta ce ti propun! Ia l de mana pe taticul si veniti amandoi in emisiune sa discutam despre privatizarea dovedita Ilegala a statiunii Sovata si despre alte fapte de “vitejie” ale domnului Frunda, care au permis familiei tale sa se lafaiasca pe cel mai somptuos domeniu rezidential din Tg Mures, de pe acel deal unde locuiesc toti milionarii imbogatiti din Afaceri cu statul roman. Ighen? PS. Si am vazut ca ti a placut si Robert Nicolae Turcescu, asa ca o sa l invit si pe el pt ca a avut muuuulte emisiuni in care a expus coruptia de la varful UDMR; Ps2- stiu ca tatal tau se dadea de origine cehoslovaca Inainte de 1989 cand colabora cu fosta securitate. Tu cum te dai? Ceha, Slovaca, Unguroaica, Romanca ........?????" 

Replicile nu s-au oprit aici, însă avântul s-a mai domolit: 

Csenge Frunda a răspuns din nou:

"Stimată d-na Rifai!

În primul rând permiteți-mi să vă mulțumesc că sunteți atât de generoasă și îmi dați posibilitatea să ne tutuim - eu însă nu-mi permit sa vă adresez în stilul în care v-ați adresat Dvs. mie (adică de mahala), deoarece nu vă cunosc personal și nici nu suntem de aceași vârstă. 

În al doilea rând, acest comentariu este dovada clară a lipsei de respect și prostului gust cu care se confruntă Realitatea tv de ceva timp.

Vă doresc o zi frumoasă și mai multă îngăduință."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel