Ricky, japonezul de la Chefi la Cuțite, filmat în toiul petrecerii, cântând manele. Imagini inedite. Video

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
ricky chefi la cutite canta manele
ricky chefi la cutite canta manele

Japonezul de la Chefi la Cuțite, Rikito Watanabe, cunoscut drept "Ricky" a fost filmat de colegii din echipa "verde", în spatele camerelor distrându-se pe manele. 

Ricky de la Chefi la Cuțite este concurentul favorit al telespectatorilor din acest sezon. Japonezul Rikito Watanabe i-a impresionat pe toți cu bunul simț pe care-l are și cu fazele memorabile din timpul showului culinar care i-a amuzat pe cei de acasă: Ricky a plâns de fericire, de necaz, i-a ajutat pe coechipieri și e simpatizat chiar și de concurenții din celelalte echipe.

După ce luni seara, Ricky a fost pus de colega sa de echipă să cânte manele, imediat după emisiune pe internet a început să circule un filmuleț cu Rikito Watanabe distrându-se alături de coechipieri, cu manele și băutură. Imaginile sunt cel puțin inedite, puțini văzându-l în stare să chefuiască așa cum se vede în imagini. Iată filmulețul:

 

 

Ricky de la Chefi la Cuțite a fost devastat și a vrut să părăsească showul

Ricky a fost devastat în ediția de duminică seara a emisiunii Chefi la Cuțite după ce chef Sorin Bontea i-a oferit toată încrederea, numindu-l responsabil cu gătirea preparatului principal. Numai că farfuriile verzi, corespunzătoare echipei sale nu păreau să mai vină, iar japonezul era devastat, simțind că i-a dezamăgit pe toți. Acesta chiar s-a oferit să părăsească singur concursul pentru a nu fi nevoie ca un alt coechipier să părăsească echipa. Acesta a fost însă încurajat și îmbărbătat, culmea, de femeile din echipă care i-au spus să-și revină, pentru că nu este cazul să părăsească emisiunea. În cele din urmă, cel care a părăsit concursul a fost Luca de la echipa lui Sorin Scărlătescu, cel care n-a înțeles proba, a greșit-o inițial și nu i-a mai rămas timp să repare preparatul. Acesta a fost nevoit să pună în farfurie o pulpă de pui în sânge care i-a adus cel mai mic punctaj și a fost eliminat. 

Ricky de la Chefi la Cuțite lucrează într-un restaurant din Constanța și este partener cu un fost concurent care a concurat de asemenea la emisiunea de la Antena 1, însa nu a făcut-o cu prea mare succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel