EXCLUSIV  Rezultat sondaj: Ce cred românii despre demiterea lui Raed Arafat. Ar trebui îndepărtat sau nu?

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un sondaj găzduit de ȘtiriDiaspora arată ce părere au românii din străinătate despre Raed Arafat. Peste 13.000 de oameni și-au exprimat părerea cu privire la demiterea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat nu ar trebui să fie demis, sunt de părere românii care au participat la sondajul găzdui de știridiaspora.ro.

Aproape 14.000 de cititori ai site-ului au răspuns la întrebarea "Ar trebui ca Raed Arafat să fie demis?".

Rezultatele sunt surprinzătoare: 63,8% dintre respondenți nu vor ca Arafat să plece din funcție, în timp ce 36,2% sunt de părere că șeful DSU ar trebui să fie demis.

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai multe voci care cer demiterea lui Raed Arafat de la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență. Totuși, părerile sunt împărțite în societate: medicii au anunțat că ies în stradă dacă Raed Arafat este demis.

Iată rezultatele:

(w670)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi seara, că va decide dacă îl va elibera din funcție pe Raed Arafat după ce auditul la instituția condusă de secretarul de stat va fi finalizat, el precizând că a fost „dezamăgit" de anumite acțiuni ale șefului DSU.

"Mi-e foarte greu să răspund (dacă îl va demite - n.red.) pentru că în ultima perioadă s-au întâmplat lucruri care m-au dezamagit. De la comandamentele la care am participat se știa că la MAI nu am avut de la cine să preiau mandatul, în sensul că trebuie să semnez un proces de semnare primire mandat. Ca să respect legea, trebuie să fac un audit, ca să facă o demarcare între ce a făcut PSD și ce a făcut PNL. Am făcut prima dată la Jandarmierie și s-a constat că se suprapun unele sarcini. Sunt funcții și oameni care se suprapun. (...) La IGSU încă nu s-a făcut acest audit", a spus Vela, la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel