Replică de 5,4 grade, după CUTREMURUL care a lovit Albania. Bilanț: 70 de răniți și 3 MORȚI - FOTO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O replica seismului cu magnitudinea de 6,3 grade produs marți dimineață în Albania, s-a înregistrat la ora locală 6:08, (ora României, 7:08), înregistrând o magnitudine de 5,4 grade, anunţă Centrul Seismologic European – Mediteranean (CSEM). 

Mișcarea seismică a avut loc la două ore distanță față de cutremurul cu magnitudinea de 6,3 grade, produs la ora locală 03:54 (ora României, 04:54), în vestul Albaniei, la adâncimea de 30 de kilometri.

Replica cutremurului a avut loc la o adâncime de 10 km, având epicentrul la o distanță de 47 de kilometri nord-vest de capitala Tirana și la 27 de kilometri nord de localitatea Durres, potrivit Mediafax.

Un cutremur de 6,4 grade a lovit azi-noapte Albania

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 a lovit Albania în primele ore ale zilei de marţi. Având epicentrul în apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs în ţară în ultimii 20 de ani.

Seismul a avut loc la ora 3.54 (2.54 GMT) la o adâncime de 10 kilometri, chiar la nord de oraşul de coastă Durres, care este situat la aproximativ 25 de kilometri vest de Tirana, conform Institutului de geofizică al Statelor Unite (USGS).

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel