Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Ludovic Orban

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul afiliat PSD Remus Borza a fost numit, astăzi, consilier onorific al premierului Ludovic Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. El a fost consilier onorific și al fostului prim-ministru Viorica Dăncilă.

„Decizie privind acordarea calității de consilier onorific al prim-ministrului domnului Remus-Adrian Borza", prevede decizia publicată în Monitorul Oficial.

Totodată, Ludovic Orban l-a numit pe Petrică Lucian Rusu în funcția de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

O altă decizie publicată în Monitorul Oficial prevede numirea Mariei Horga în funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Remus Borza este deputat afiliat PSD, fără adeziune. El a înființat platforma Forța Națională, care apoi a fost preluată și transformată în partid de exclușii din ALDE, formațiune condusă acum interimar de Teodor Meleșcanu.

Viorica Dăncilă l-a numit pe Remus Borza în luna iunie a anului 2019 în funcția de consilier onorific pe probleme economice, însă l-a demis după numai o săptămână, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel