Remediul secret tibetan cu usturoi și alcool: Adio dureri și kilograme în plus! Niciun medicament nu are acest efect puternic

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Cura tibetană cu usturoi este un remediu antic, macerat, considerată medicament. Rețeta a fost găsită într o mănăstire budistă din Tibet în urmă cu mulți ani. Se crede că remediul a fost creat de călugării budişti pentru a trata diferite boli, pentru detoxifiere, întărirea imunității și slăbire.

Cele mai simple remedii sunt de obicei cele mai eficiente și, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Amestecul macerat de usturoi în alcool are numeroase beneficii în întrebuințări: Unul dintre beneficiile sale este pierderea în greutate datorită purificării pe care o face în corp.

Există multe avantaje ale consumului zilnic de usturoi crud, deoarece este unul dintre alimentele cu cele mai multe proprietăți care există. Cura cu usturoi ne arată o altă modalitate de a profita de efectele sale într-un timp scurt.

Vezi și: Amestecă usturoi și lămâie. Face minuni! Cel puțin 12 beneficii secrete, despre care nu știai

De exemplu, ne poate ajuta să eliminăm depozitele de grăsime acumulate în organism, să reducem colesterolul „rău” (LDL) și să creștem colesterolul bun (HDL), să reducem cantitatea de  trigliceride din sânge sau să îmbunătățim problemele de circulație. De asemenea ajută la prevenirea formării trombozei și menţine tensiunea la nivel normal. Purifică şi îmbunătăţeşte funcţia ficatului și a rinichilor și chiar combate retenţia de lichide. Ajută de asemenea la stimularea și întărirea sistemului imunitar.

Atenție, remediu foarte puternic

 

Cu toate acestea, trebuie să vă reamintim că în nici un caz cura de usturoi tibetană nu poate vindeca și nu poate face să dispară problemele de sănătate sau bolile. Prin urmare, ar trebui să consultați întotdeauna un medic și să nu uitați că este o terapie complementară. În orice cură purificatoare pot părea inițial unele simptome precum dureri de cap, erupții cutanate sau alte disconforturi care sunt rezultatul acțiunii detoxifiante a usturoiului.

În ciuda beneficiilor sale, cura de usturoi tibetană este contraindicată persoanelor care suferă de ulcere digestive sau iritații gastrice, celor care iau diluanți de sânge și celor care nu pot tolera usturoiul crud. Din nou, vă recomandăm să consultați un medic sau un farmacist înainte de a efectua această cură, mai ales dacă aveți probleme de sănătate sau luați medicamente. De asemenea este foarte importanta hidratarea, așa că nu uitați să beți cel puțin 2 litri de apă zilnic.

Citește și: Amestecă usturoi și o jumătate de ceapă într-o cană cu apă: Combinația simplă care elimină toxinele și te ajută să slăbești

Prepararea maceratului de usturoi cu alcool, pas cu pas

 

Puneți într-un borcan de sticlă 350 de grame de usturoi crud, curățat și zdrobit împreună cu 250 de mililitri de alcool etilic de cel puțin 70 de grade. Închideți borcanul ermetic și îl lăsați la frigider timp de 10 zile.

După acest timp, se filtrează cu o strecurătoare de tifon fină sau o pânză. Se pune soluția din nou în borcan și se pune la frigider încă două zile.

După cele 2 zile, remediul este gata să înceapă să-l luați așa cum este explicat în secțiunea următoare.

2. -imagine fara descriere- (tabel-usturoi.PNG)

După cea de-a 12-a zi continuați să luați 25 de picături de trei ori pe zi până când se termină tot remediul. Terapia nu poate fi repetată înainte de 5 ani (acest lucru este foarte important, această cură se face la fiecare cinci ani).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel