Remaniere Guvern. Orban: "Mi se pare nepotrivită și inutilă. Și eu evaluez activitatea miniștrilor"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Nu există niciun motiv de nemulțumire cu privire la activitatea miniștrilor Partidului Național Liberal, afirmă liderul liberalilor, Ludovic Orban, cu privire la o eventuală remanire guvernamentală. 

"Am văzut că există discuții legate de o eventuală remaniere. Eu nu am participat la nicio discuție legată de vreo remaniere. În ceea ce mă privește, și eu evaluez activitatea miniștrilor, în primul rând a miniștrilor PNL. O spun clar și limpede - din punctul meu de vedere nu există niciun motiv de nemulțumire cu privire la activitatea miniștrilor Partidului Național Liberal. Ca atare, orice discuție, pe surse sau pe nesurse, despre o eventuală remaniere mi se pare nepotrivită, mi se pare o discuție care creează o instabilitate la nivel guvernamental, numai așa din vorbe lansate pe la colțuri și care, după părerea mea, e prematură și inutilă”, spune Ludovic Orban.

El admite că trebuie o evaluare a activității miniștri, trebuie crescută coeziunea în guvernare, însă o astfel de discuție „nu are fundament”.

„Nu cred că va apărea această situație. Voi respecta statutul PNL”, spune Orban, întrebat ce va face dacă premierul Florin Cîțu îl va informa că a decis remanierea unor miniștri PNL.

Potrivit unor informații din spațiul public, premierul Florin Cîțu ar intenționa să facă o remaniere guvernamentală, fiind vehiculați mai mulți miniștri, printre care Alexandru Nazare (Finanţe) şi Adrian Oroş (Agricultură).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel