Regizorul Andrei Şerban renunță la personajul politic Liviu Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea, înainte de condamnare, a constituit un subiect nu doar în mediul politic, ci și cultural. Piesa de teatru Richard 3, regizată de Andrei Șerban, avea referiri directe la fostul, de acum, președinte PSD. După condamnarea acestuia, și regizorul se adaptează, anunță chiar Andrei Șerbn pe pagina lui de socializare.

Andrei Şerban a informat publicul că odată cu dispariția de pe scena politică a lui Liviu Dragnea a decis să scoată orice referire la acesta din piesa Richard 3. Piesa se joacă cu casa închisă la Teatrul Bulandra.

Regizorul Andrei Șerban asigură însă publicul că piesa va conține referiri la alte personaje politice.

"Informaţie adresată spectatorilor care doresc să vadă sau chiar sa revadă spectacolul de la Bulandra cu RICHARD3 :

Datorită evenimentelor recente, orice referire la personajul politic Liviu Dragnea şi-a pierdut raţiunea de a exista în spectacolul nostru cu Richard 3 şi prin urmare a fost eliminată. Spectacolul include noi elemente politice 

Vă așteptăm.", a scris Andrei Şerban, pe Facebook.

Andrei Șerban, unul dintre cei mai mari regizori de teatru pe care i-a avut România, s-a implicat încă din anii 90 în problemele politice, sociale și culturale post decembriste, iar piesele sale au făcut referire la toți politicienii care au derapat, începând cu Ion Iliescu în timpul Mineridelor.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acesta se află în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova și se află în perioada de carantină.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel