Regina Danemarcei, șocată de un aspect fizic al lui Putin: "N-am văzut așa ceva in viața mea"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Regina Danemarcei a fost șocată după întâlnirea cu Vladimir Putin, deși a avut zeci de întâlniri oficiale de-a lungul vieții. 

 Regina Margareta a II-a a Danemarcei s-a întâlnit cu zeci de lideri din toată lumea, de-a lungul celor 51 de ani de când a devenit suverană, dar spune că nu va uita niciodată întâlnirea ei cu preşedintele rus Vladimir Putin, relatează vineri dpa.

Regina în vârstă acum de 82 de ani l-a întâlnit pe Putin în timpul unei vizite de stat în Rusia, în 2011, şi din nou în 2014, la comemorarea a 70 de ani de la debarcarea aliaţilor din Normandia în al doilea război mondial.

Margareta a II-a a Danemarcei: "N-am văzut ochi atât de reci în viața mea"



Într-un interviu acordat săptămânalului danez Weekendavisen, publicat vineri, Margareta a II-a mărturiseşte că s-a gândit că Putin nu este un om plăcut şi că a fost frapată în special de o anumită trăsătură a acestuia.

"N-am mai văzut ochi atât de reci în viaţa mea", a spus regina.

Suverana daneză a mai declarat pentru aceeaşi publicaţie că urmăreşte îndeaproape ştirile despre Ucraina şi că a fost uluită de rezilienţa ucrainenilor.

Ea l-a descris pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept "omul potrivit în momentul potrivit" şi a salutat răspunsul Europei, inclusiv livrarea de tancuri de luptă Leopard Kievului. "Putin credea că poate destrăma întreaga Europa, dar ne-a făcut să ne solidarizăm", a spus regina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel