Recordul mondial de cea mai mare pizza a fost doborât cu o nouă monstruozitate

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Recordul mondial de cea mai mare pizza a fost doborât cu o nouă monstruozitate / Foto: Captură video youtube
Recordul mondial de cea mai mare pizza a fost doborât cu o nouă monstruozitate / Foto: Captură video youtube

YouTuberul Eric Decker s-a întâlnit cu Pizza Hut pentru a crea o mare bucată de istorie culinară, deoarece au fost folosite 630.496 de bucăți de pepperoni, toate feliile care nu au fost mâncate fiind dăruite celor flămânzi.

Cea mai mare pizza din lume, stropită cu  3629 de kilograme de brânză și având 68.000 de felii, a fost creată de un bărbat încă supărat că nimeni nu a venit la petrecerea de ziua lui de naștere, când a împlinit opt ani.

 

Cât de mare este cea mai mare pizza din lume

 

Eric Decker a făcut echipă cu Pizza Hut pentru a crea monstrul atât de mare încât a ocupat aproape 1300 de metri pătrați.

YouTuberul, care distrează mii de oameni sub numele de alter-ego-ul său Airrack, a ajutat la asamblarea creației crocante la Los Angeles Convention Center.

A fost atât de uriașă încât a trebuit să fie gătită în secțiuni de un grătar mobil înainte de a fi porționată - și nu, nu a fost ambalată în cutii și pusă pe spatele unei motociclete.

Potrivit Guinness Book of World Records, aceasta a depășit-o pe cea mai mare preparată anterior de un grup de bucătari din Roma, în urmă cu mai bine de 10 ani.

Aceștia au acoperit spațiul cu 1656 de kilograme de aluat, 2244 de kilograme de sos marinara dulce și peste 3991de kilograme de brânză.

După aceea, au pus 630.496 de bucăți de pepperoni.

 

Mâncarea a fost donată sărmanilor

 

Nu numai că au creat un pic de istorie culinară la începutul acestei luni, dar multele, foarte multele felii care nu au fost mâncate au fost donate unor organizații de caritate locale, astfel încât nimic nu a fost irosit.

Mâncarea record a fost preparată în cinstea revenirii în meniul Pizza Hut a preparatului "The Big New Yorker" în Statele Unite.

Eric spune că a vrut să facă acest lucru pentru că încă este supărat că nu a venit nimeni la petrecerea lui cu pizza când era copil.

El a scris pe Twitter: "Poveste adevărată: Când aveam 8 ani am organizat o petrecere cu pizza la o sală de bowling și nu a venit nimeni. Pentru a mă răzbuna, mi-am petrecut ultimii 18 ani plănuind cum să fac cea mai mare pizza din lume și astăzi s-a întâmplat. Nimeni nu a depășit pizza de la colibă."

Vloggerul a distribuit mesajul alături de fotografia în care apare cu preparatul care a bătut recordul.

Airrack a vândut bilete pentru a participa la petrecerea cu pizza, alături de marfa care se mândrește cu "Toată lumea primește o felie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel