Record Guinness: Un român a adunat o colecție de 3.456 de telefoane mobile

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Bilbie Argentis din Cluj-Napoca are cea mai mare colecție de telefoane mobile, conform Guinness World Records, cu 3.456 de exemplare. A început colecția în 2018.

Andrei Bilbie Argentis, un locuitor din Cluj-Napoca, România, deține impresionanta colecție de 3.456 de telefoane mobile, conform Guinness Book of World Records, stabilind astfel recordul mondial. Cu toate că numărul real de telefoane pe care le deține este mai mare, datorită unor mii de duplicate care nu sunt incluse în total, cifra de 3.456 a fost suficientă pentru a intra în cartea recordurilor.

Surprinzător este faptul că Andrei Bilbie Argentis nu și-a început colecția decât în 2018, adunând astfel numărul record de telefoane într-un interval de doar șase ani. O imagine ce însoțește povestea dezvăluie o cameră în care Andrei își expune impresionanta colecție. Pereții sunt acoperiți cu telefoane mobile, iar o privire atentă permite identificarea unor unități Motorola Razr V3 în diverse culori, telefoane Pixel și modele mai vechi de iPhone, cum ar fi iPhone 6.

2. -imagine fara descriere- (take-a-look-at-the-worlds-largest-mobile-phone-collection-according-to-guinness-png_05234200.png)

Ținând cont de colecția impresionantă a lui Andrei, se ridică întrebarea câte telefoane vă adună praf în sertarele casei. Autorul articolului împărtășește amintiri personale despre telefoane precum LG VX9800, lansat în 2005, și Motorola DROID, primul telefon care a concurat cu iPhone în 2009. De asemenea, își încurajează cititorii să împărtășească despre colecțiile lor personale în secțiunea de comentarii.

Prin colecția sa impresionantă, Andrei Bilbie Argentis demonstrează că pasiunea pentru telefoane mobile poate evolua într-o adevărată artă a colecționării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel